MBA Alumni klub přivítal léto na terase ČSOB. Nechyběli ani hosté ze zahraničí – Alex Fred-Ojala a Ikhlaq Sidhu

6. června
2024

Ve čtvrtek 6. června proběhla oblíbená networkingová akce komunity pro seniorní datové manažery a specialisty na terase centrály naší partnerské ČSOB. Toto předprázdninové završení pravidelných setkání komunity se každoročně těší vysoké návštěvnosti a jinak tomu nebylo ani letos.

Slunečný podvečer s grilováním si společně užili nejen současní účastníci datového MBA a jeho absolventi z předchozích let. Nechyběli ani zástupci některých z partnerů, vyučujících a tým Data a Business VŠE. Toto výjimečné setkání komunity přilákalo i několik významných hostů.

Svou návštěvou nás opět poctil zakladatel start-upů a expert na AI, Data Science a Blockchain, Alexander Fred-Ojala z partnerského SCET UC Berkeley. Letos byla však příjemným překvapením také návštěva další akademické osobnosti, a sice zakládajícího ředitele SCET UC Berkeley a současného děkana Fakulty věd a technologií na IE University v Madridu, Ikhlaqa Sidhu. Oba zahraniční hosty i všechny ostatní přivítal zakladatel naší platformy a akademický ředitel datového MBA, Ota Novotný.

Aby těch mimořádných návštěvníků nebylo málo, přidala se k nám tentokrát také skupina vybraných členů DAB Alumni klubu. Účast na akci od nás dostali jako symbolické poděkování za celoroční přínos k budování datové komunity. Navštívilo nás také několik čerstvě přijatých účastníků datového MBA, kteří zahájí své studium po skončení letních prázdnin. Těm nově nabízíme účast na našich setkáních ještě před zahájením studia.

Aktuální účastníci MBA programu Data & Analytics for Business Management powered by KPMG v prostorách ČSOB na Radlické strávili hned 5 dní. Tradičně v nich totiž probíhá poslední intenzivní výukový blok Data X Pokročilá analytika, který vytvořil a osobně vede právě Alexander Fred-Ojala.

Atmosféru výuky i předprázdninového setkání zachycuje fotogalerie Martina Weinpolda.

Chcete se také stát členy naší datové komunity? Ještě do 30. června 2024 máte možnost zkusit štěstí v doplňujícím kole přijímacího řízení. Zjistěte více v brožuře a s přihláškou neváhejte – registrace jsou otevřeny pouze do naplnění kapacity.

MBA Alumni klub přivítal léto na terase ČSOB. Nechyběli ani hosté ze zahraničí – Alex Fred-Ojala a Ikhlaq Sidhu