Otevíráme nové MBA IT Management & Business Transformation

Fakulta informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze otevře nový MBA program. Ten bude od zimního semestru 2025 připravovat účastníky na vedoucí role v IT managementu. V úterý 28. května 2024 ho akreditovala Rada pro vnitřní hodnocení VŠE.

Program MBA IT Management & Business Transformation byl vyvinut ve spolupráci s akademickou sférou, CIO a dalšími odborníky z praxe, čímž nabízí okamžitě aplikovatelné znalosti a dovednosti, které jsou cílené na transformaci kariéry.

Kurikulum programu je navrženo tak, aby účastníci získali dovednosti potřebné pro efektivní řízení IT operací a podporu obchodní transformace v digitálním prostředí. Zdůrazňuje strategické využití IT pro inovace a dosažení obchodních cílů a absolventi budou připraveni obsadit vedoucí role v IT managementu. Bude vyučovaný v anglickém jazyce a slibuje tak pestrou komunitu účastníků složenou z českých i mezinárodních profesionálů.

Registrace budou otevřeny od listopadu 2024 a výuka prvního ročníků odstartuje v září 2025. Aktuální informace k zahájení kurzu budeme zveřejňovat na jeho anglické stránce.